Samen een stapje verder

Natuurlijk moet je de administratie op orde hebben. Dat is een feit! Hoe kun je een goede administratie opzetten? Welke eisen stelt de Belastingdienst? En hoe behoud je een overzichtelijke administratie? Ik help je er graag van A tot Z bij.

Maar ondernemen wordt pas echt leuk als we samen een stapje verder gaan. Want hoe beter jij jouw financiële plaatje kunt duiden, hoe makkelijker je aan de knoppen kunt draaien. Op de korte én lange termijn. En dat is wat ik doe; meewerken aan de groei van jouw onderneming. Door regelmatig contact met je te hebben en te horen wat er speelt. Op een persoonlijke, betrokken en grondige manier. Met jouw behoeften als uitgangspunt.

Maak jouw administratie inzichtelijk

Eén druk op de knop en klaar? Dat bestaat helaas niet. Elke onderneming is anders. Logisch natuurlijk! Kijk maar naar mijn klantenkring. Van ZZP tot MKB, van startende tot doorgewinterde ondernemer, van civieltechnische dienstverlening tot ambachtelijke chocolaterie. Elke ondernemer heeft zijn eigen vragen én wensen. Dat vraagt om een stukje maatwerk! Samen kijken we naar de financiële en fiscale vraagstukken van jouw onderneming en helpt EK Control onder meer bij:
• Begeleiden ZZP en MKB;
• Administratie opzetten;
• Boekhouding voeren;
• Aangiftes verzorgen, zoals btw- en belastingaangifte;
• Jaarrekening opstellen;
• Ondersteunen en maximaal benutten boekhoudpakket.

Haal meer uit jouw cijfers

Als de administratie op orde is, spring jij een gat in de lucht. Ik ga nog even zitten, want nu wordt het pas echt interessant. Juist voor jouw onderneming. De grote vraag: wat betekenen al die cijfers eigenlijk? Nou, ze bevatten ontzettend waardevolle informatie. Daarom geef ik je inzicht in jouw financiën. Hoe zit het bijvoorbeeld met de omzet? Is er ruimte om te investeren of juist niet? Dat soort inzicht wil je niet alleen aan het eind van de rit, maar juist tijdens het jaar. Zo kun jij op tijd aan de knoppen draaien en kijken we samen vooruit. Want als jij de actuele financiële situatie van jouw bedrijf kent, sta je niet voor onverwachte verrassingen en kun jij je richten op de toekomst.

Ook voor interim-opdrachten

Heb je tijdelijk administratieve hulp nodig? Bijvoorbeeld in verband met ziekte, zwangerschapsverlof of omdat je medewerkers het iets té druk krijgen? Misschien wil je een frisse blik op de cijfers, heb je behoefte aan uitgebreide analyses of wil je dat ik vanuit financieel perspectief meedenk over de bedrijfsvisie? Neem dan eens contact op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Zijn jouw financiën op orde?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.